Ik Woon Betaalbaar in Kaatsheuvel

Samen met je toekomstige buren je eigen huis met tuin ontwerpen in Kaatsheuvel vanaf € 245.000,- v.o.n. voor een rijwoning en vanaf € 344.000,- v.o.n. voor een half-vrijstaande woning. Ook vrijstaand wonen behoort tot de mogelijkheden. 

Dinsdagavond 18 juni vindt de informatiebijeenkomst plaats in het GuestHouse Hotel te Kaatsheuvel voor meer informatie over dit CPO project. Aanmelden via onderstaand contactformulier wordt uitdrukkelijk verzocht.  

CPO initiatief

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in Kaatsheuvel. Wij hebben contact opgenomen met de gemeente over de mogelijkheden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en de gemeente heeft aangegeven dat de locatie Sweensstraat-west  (ook bekend onder de naam Westwaard) geschikt is om in groepsverband een CPO project te ontwerpen en te realiseren.

Zelf je eigen betaalbare huis ontwerpen 

Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis mét tuin. CPO Nieuwe Stijl maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren die je van tevoren al leert kennen. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan de energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energiezuinig worden opgeleverd. Zeer hoogwaardige isolatie, drielaagse beglazing en PV-panelen waarmee je je eigen stroom opwekt zorgen bij elke woning voor een zeer energiezuinig karakter.

Westwaard (Sweensstraat-west)

Deze unieke locatie kenmerkt zich door landelijk en dorps wonen. Het landelijke wonen komt tot uitdrukking in het benutten van de landschappelijke kwaliteiten en de sfeer en inrichting van de openbare ruimte en de sfeer van de bebouwing zelf. In het dorpse woonmilieu is veel aandacht voor groen en wordt verder gekenmerkt door een mix van verschillende woningtypologieën.

Wil jij ook deelnemen?

Vul onderstaand je gegevens in en je ontvangt van ons een uitnodiging voor de informatiebijeenkomst.