Ik Woon Betaalbaar in Amersfoort

Impressie CPO Ik Woon Betaalbaar in Amersfoort

CPO initiatief

De gemeente Amersfoort heeft twee kavels aan de Rubensstraat te Amersfoort beschikbaar voor de ontwikkeling in Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De afgelopen periode hebben zich bij Ik Woon Betaalbaar CPO inschrijvers aangemeld voor het zelf ontwerpen en realiseren van een appartementengebouw (Urban Villa) op de herontwikkelingslocatie Sportfondsenbad aan de Rubensstraat in Amersfoort. Lijkt het je leuk om deel te nemen en zelf je eigen huis te ontwerpen, dan vernemen wij graag je reactie. Dit kan door je aan te melden voor de informatiebijeenkomst op woensdag 28 februari onderaan deze pagina. De getoonde impressie dient ter inspiratie.

Zelf je eigen appartement ontwerpen in groepsverband

Geen standaard nieuwbouw, maar een uniek ontworpen eigen appartement op een prachtige locatie in Amersfoort. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw appartement eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren die je van tevoren al leert kennen. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan de energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energie-neutraal worden opgeleverd. Hoogwaardige isolatie, drielaagse beglazing, duurzame installaties zorgen bij elke woning voor een zeer energiezuinig karakter. Hiermee komt dit CPO project tegemoet aan de eisen van het bouwbesluit in 2020.

Herontwikkelingslocatie Sportfondsenbad

Het huidige Sportfondsenbad aan de Bisschopsweg is gedateerd en wordt gesloopt. Aan de oostkant van de Heiligenbergerbeek ligt Park Randenbroek met het monumentale pand Huize Randenbroek. Het park is recent gerenoveerd. Daarnaast bevindt zich op de zwembadlocatie nog een gymzaal. Deze blijft gehandhaafd en is onderdeel van de herinrichtingopgave. Dit betekent dat de gevel van de gymzaal wordt opgeknapt.

Meedoen?

Op dit moment zoekt de groep nog twee enthousiaste CPO inschrijvers voor deelname. Laat via onderstaand invulformulier je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie.