Ik Woon Betaalbaar in Nijkerk

Impressie drie-onder-een kap

Doe je mee met een uniek nieuwbouwproject in Nijkerk vanaf € 249.000 v.o.n.?

 

Op een van de mooiste locaties van de nieuwe wijk Doornsteeg in Nijkerk worden begin 2017 in totaal 42 woningen gerealiseerd. Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek en zelf ontworpen eigen huis mét tuin! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (kortweg CPO) maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. Een enthousiaste groep CPO deelnemers is reeds gestart met het ontwerp. Momenteel zijn er nog enkele woningtypen beschikbaar; onder andere aan het water!

 

Doornsteeg

Wil jij wonen in een omgeving met een dorpse uitstraling, grenzend aan een park en waterpartijen? In de duurzame, kind- en gezinsvriendelijke wijk Doornsteeg te Nijkerk ligt nog een verrassend mooi stukje bouwgrond met veel ruimte en groen. Het merendeel van de kavels grenzen aan het park enerzijds en aan het sfeervolle water anderzijds. De dorpse en landelijke uitstraling zorgt voor een gezellige sfeer en versnipperd door de wijk worden tevens kleine speeltuintjes en boomgaarden aangelegd.

 

Woningtypen

Het CPO project bestaat uit een grote variëteit aan woningtypen variërend van rijwoningen in verschillende blokgroottes tot half-vrijstaande woningen die allemaal naar eigen inzicht zijn te ontwerpen en in te delen.

 

Lage energielasten en duurzaamheid

De realisatie van deze duurzame wijk betekent lage energielasten. De EPC, de zogenoemde  “energieprestatie” van het huis is 0. Dit is zeer energiezuinig en wordt bereikt door toepassing van drielaags glas, PV panelen en biogas. De levering van biogas door middel van een multigasketel aan de woningen is volledig duurzaam. Het gas is afkomstig uit een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Je kunt je voorbereiden op een toekomstbestendige en comfortabele woning met een lage energierekening.

 

Keuzevrijheid en financiële zekerheid

Naast het gevelbeeld mag je ook zelf de indeling van de woning bepalen. Wil jij bijvoorbeeld zelf  je woning afbouwen met binnenwanden en binnendeuren en kies je voor ‘semi-casco’ of kies je voor een afgebouwde woning met bijvoorbeeld 2, 3 of 4 slaapkamers? Een kort inspirerend ontwerpproces, geen voorfinanciering van ontwerp- en proceskosten en weten waar je financieel aan toe bent.

 

CPO Nieuwe Stijl

Jouw woning- en woonwensen worden uitgewerkt doordat wij werken volgens CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) Nieuwe Stijl. Dat betekent dat je jouw woning naar eigen inzicht kunt ontwerpen zónder zelf voor te financieren en in zeer korte tijd. Na het verkrijgen van de benodigde vergunningen is je woning binnen 5 maanden al klaar!

 

Belangstelling?

Neem contact op met ons via info@ikwoonbetaalbaar of telefoonnummer 033-3033550.