Wonen in een Frans Landhuis in Hengelo

Uw eigen woonwensen ontwerpen in een Frans Landhuis in de wijk Dalmeden – Hengelo? 

CPO initiatief te Dalmeden

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in Dalmeden in Hengelo. In samenspraak met de gemeente is vervolgens op het mooiste plekje in Dalmeden een Frans landhuis ontworpen met veel aandacht voor groen en aangenaam wonen. Straks verrijst te midden van vrijstaande woningen een heel bijzonder “mini wijkje”.

De stedenbouwkundige inpassing is gebaseerd op een typisch Franse boeren hoeve. Dat houdt in dat het plan zich kenmerkt door een statig front waar in de vorm van een hoefijzer andere woningen omheen en tegenaan zijn gebouwd. Hierdoor lijkt het alsof deze hoeve in de loop der jaren is gegroeid. Het project bestaat uit een mix van verschillende woningtypes, die harmonieus zijn ingepast. Zoals woningen met tuin, appartementen, beneden/bovenwoningen en poortwoningen. In totaal zullen er 29 woningen gerealiseerd gaan worden voor ieder wat wils.

Zelf uw eigen wensen ontwerpen 

Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis mét tuin of appartement. CPO maakt het mogelijk om op basis van uw individuele budget te bepalen hoe uw woning eruit komt te zien, samen met uw toekomstige buren. Niet alleen de woonomgeving is groen, ook het buitengewoon duurzame karakter mag groen genoemd worden. Alle woningen worden aardgasloos en zijn zeer hoogwaardig geïsoleerd met onder andere drielaagse beglazing. De nieuwste generatie PVT-panelen, zullen dus een hele lage energierekening krijgen.

Landelijk wonen Dalmeden – Hengelo

Het project in de prachtige groene en ruim opgezette wijk Dalmeden is een unieke locatie en laat zich omschrijven als “landelijk wonen in Hengelo”. De ingenieuze verkaveling biedt zowel een grote mate van privacy en beslotenheid als intimiteit. Bovendien zal het plan zich als een groene enclave in de buurt manifesteren door toepassing van groene hagen en erfafscheidingen, een boomgaard, groene gevels met klimplanten en grasbestrating.

Heeft u belangstelling voor dit project?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op voor het bespreken van uw wensen op afspraak.