Ik Woon Betaalbaar in Leerdam

Voorinschrijving Ik Woon Betaalbaar in Leerdam Fase 2 & Fase 1 feestelijk gestart. 

 

Wil jij ook zelf je eigen betaalbare huis ontwerpen zoals de aanstaande bewoners van fase 1?

Onlangs heeft voormalig Wethouder Wim van der Leij samen met de CPO kopersgroep de feestelijke 1e paal geslagen van het project Ik Woon Betaalbaar in Leerdam. De gemeente Leerdam is groot voorstander van initiatieven waarbij de aanstaande bewoners van Broekgraaf zelf meebeslissen over hoe hun buurt en woningen eruit komen te zien op basis van hun eigen budget.

 

Voorinschrijving fase 2

De afgelopen maanden hebben zich al veel nieuwe belangstellenden bij ons aangemeld voor een vervolgproject in Broekgraaf. Naast rijwoningen is er ook voldoende ruimte voor twee-onder-een-kap woningen.  Lijkt je het ook leuk om deel te nemen aan een nieuw project, schrijf je dan in via onze website voor de voorinschrijving. Zodra er meer duidelijkheid is over de mogelijkheden en kaders, zullen wij in samenspraak met de gemeente Leerdam een informatiebijeenkomst organiseren. De uitnodiging hiervoor ontvang je per mail.

 

Duurzaam en energiezuinig wonen

Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van drielaagse beglazing. Tevens beschikken ze allemaal over PV-panelen, waarmee je zelf je eigen stroom opwekt. Bovendien zijn de woningen volledig onderhoudsarm. Schilderen is dus verleden tijd. Het is aan jou of de binnenkant van de woning volledig afgebouwd wordt opgeleverd of dat je deze zelf wilt verzorgen. Comfortabel, energiezuinig en betaalbaar wonen in een woning die is afgestemd op je eigen wensen en budget.

 

 

Locatie Broekgraaf, Leerdam

Broekgraaf is het ultieme voorbeeld van het beste van twee werelden. Stad en platteland komen samen in de wijk die zich pal naast het Groene Hart en op steenworp afstand van het centrum van Leerdam bevindt. De rust die het vele groen en water je geven nodigt uit om een heerlijke wandeling te maken in de mooie omgeving. Bovendien liggen scholen, sportclubs en supermarkten binnen handbereik, want met vijf minuten fietsen ben je in het levendige centrum van Leerdam.

 

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.