Ik Woon Betaalbaar in Kaatsheuvel

Samen met je toekomstige buren je eigen huis met tuin ontwerpen in Kaatsheuvel vanaf € 335.000,- v.o.n. voor een twee-onder-een-kap. Nog twee bouwnummers beschikbaar! 

Aanmelden of belangstelling voor meer informatie? Via onderstaand contactformulier kun je jouw interesse kenbaar maken. 

CPO initiatief

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in Kaatsheuvel. Wij hebben contact opgenomen met de gemeente over de mogelijkheden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De gemeente heeft inmiddels toegezegd in Westwaard in groepsverband een CPO project te mogen ontwerpen en realiseren van in totaal 19 woningen. De verkaveling kenmerkt zich door een zeer diverse samenstelling van kaveloppervlaktes met verschillende tuinoriëntaties. Zo ontstaat er straks een mooi en duurzaam project dat past binnen de kaders en ruimtelijke opzet van de nieuwe wijk. Kortom; voor ieder wat wils. De CPO vereniging is inmiddels opgericht en de groep in onlangs gestart met het eerste schets ontwerp.

Zelf je eigen betaalbare huis ontwerpen 

Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis mét tuin. CPO Nieuwe Stijl maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren die je van tevoren al leert kennen. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan de energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energiezuinig worden opgeleverd. Zeer hoogwaardige isolatie, drielaagse beglazing en PV-panelen waarmee je je eigen stroom opwekt zorgen bij elke woning voor een zeer energiezuinig karakter.

Westwaard 

Deze unieke locatie kenmerkt zich door landelijk en dorps wonen. Het landelijke wonen komt tot uitdrukking in het benutten van de landschappelijke kwaliteiten en de sfeer en inrichting van de openbare ruimte en de sfeer van de bebouwing zelf. In het dorpse woonmilieu is veel aandacht voor groen en wordt verder gekenmerkt door een mix van verschillende woningtypologieën.

Wil jij ook deelnemen?

Vul onderstaand je gegevens in en je ontvangt van ons een uitnodiging met meer informatie over beschikbaarheid en mogelijkheden.