Gertjan & Marlous

Selfie Gertjan & Marloes klein

“Duurzaamheid is meer dan een lage energierekening”

 

Gertjan en Marlous woonden de informatieavond over CPO in Breda bij en raakten daar direct enthousiast.

 

“Het nieuwe en unieke aspect van CPO sprak ons erg aan. Al voordat we er woonden, hadden we dankzij de vele input die in het project werd gestoken al een binding met ons toekomstige huis. Inmiddels wonen we in een zes meter brede woning in Breda en we hebben geen moment spijt gehad van onze deelname aan het project.

 

Het kookeiland in onze keuken vormt het middelpunt van het huis dat zich bovendien perfect leent voor feestjes. Dankzij de uitstekende isolatie is ons huis zeer energiezuinig. Nu we er een tijdje wonen hebben we ontdekt dat duurzaamheid meer is dan een lage energierekening. Onze tip voor toekomstige kopers: houd het hoofd koel. Er komt een hoop op je af, maar het is het dubbel en dwars waard!”