Ik Woon Betaalbaar in Nijkerk

Impressie drie-onder-een kap

Laatste beschikbare woning van CPO project in Nijkerk vanaf € 235.000 v.o.n.

Open Huis: Dinsdag 19 december 2017 van 14.00 tot 16.00 uur. 

 

Belangstelling?

Dinsdag 19 december wordt een Open Huis georganiseerd om de woning in aanbouw te bekijken. Aanmelden voor het Open Huis is verplicht en kan via info@ikwoonbetaalbaar.nl of telefoonnummer 033-3033550.

 

Uniek project

Op een van de mooiste locaties van de nieuwe wijk Doornsteeg in Nijkerk zijn in totaal 42 woningen in aanbouw. Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek en zelf ontworpen eigen huis mét tuin! Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (kortweg CPO) maakt het mogelijk.

 

Doornsteeg

Wil jij wonen in een omgeving met een dorpse uitstraling, grenzend aan een park en waterpartijen? In de duurzame, kind- en gezinsvriendelijke wijk Doornsteeg te Nijkerk ligt nog een verrassend mooi stukje bouwgrond met veel ruimte en groen. Het merendeel van de kavels grenzen aan het park enerzijds en aan het sfeervolle water anderzijds. De dorpse en landelijke uitstraling zorgt voor een gezellige sfeer en versnipperd door de wijk worden tevens kleine speeltuintjes en boomgaarden aangelegd.

 

Woningtypen

Het CPO project bestaat uit een grote variëteit aan woningtypen variërend van rijwoningen in verschillende blokgroottes tot half-vrijstaande woningen die allemaal naar eigen inzicht zijn te ontwerpen en in te delen.

 

Lage energielasten en duurzaamheid

De realisatie van deze duurzame wijk betekent lage energielasten. De EPC, de zogenoemde  “energieprestatie” van het huis is 0. Dit is zeer energiezuinig en wordt bereikt door toepassing van drielaags glas, PV panelen en biogas. De levering van biogas door middel van een multigasketel aan de woningen is volledig duurzaam. Het gas is afkomstig uit een rioolwaterzuiveringsinstallatie. Je kunt je voorbereiden op een toekomstbestendige en comfortabele woning met een lage energierekening.