Ik Woon Betaalbaar in Medemblik

Samen met je toekomstige buren je eigen huis met tuin ontwerpen in Medemblik vanaf 225.000,- v.o.n.

 

CPO initiatief DEK-terrein 

De afgelopen maanden is een groep enthousiaste deelnemers gestart met het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in Medemblik. Nu de basis voor de verkaveling is gevormd, wil de CPO groep verder uitbreiden. Lijkt het je leuk om deel te nemen en zelf je eigen woning te ontwerpen, dan vernemen wij graag je reactie. Dit kan door je aan te melden onderaan deze pagina. De getoonde beelden en impressies dienen ter inspiratie.

Zelf je eigen betaalbare huis ontwerpen

Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis mét tuin. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren die je van tevoren al leert kennen. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan de energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energie-neutraal worden opgeleverd. Hoogwaardige isolatie, drielaagse beglazing, duurzame installaties en PV-panelen waarmee je je eigen stroom opwekt zorgen bij elke woning voor een zeer energiezuinig karakter. Hiermee komt dit CPO project tegemoet aan de eisen van het bouwbesluit in 2020.

DEK terrein

Het DEK terrein is een unieke locatie vlakbij het centrum van Medemblik. In totaal zullen er naar verwachting 16 woningen gerealiseerd gaan worden in CPO verband. Het betreft een mix van rijwoningen en twee-onder-één kap woningen.

Reservelijst

Wil jij ook meedoen samen? Laat je gegevens achter en wij plaatsen je aanmelding op de reservelijst.