Wonen in een Frans Landhuis in Hengelo

Wonen in een Frans Landhuis in de wijk Dalmeden – Hengelo? 

De bouw is gestart en nog enkele bouwnummers beschikbaar! Oplevering februari 2021.

Rijwoningen vanaf € 254.000 v.o.n.

Appartementen vanaf € 251.000 v.o.n.

De stedenbouwkundige inpassing is gebaseerd op een typisch Franse boeren hoeve. Dat houdt in dat het plan zich kenmerkt door een statig front waar in de vorm van een hoefijzer andere woningen omheen en tegenaan zijn gebouwd. Hierdoor lijkt het alsof deze hoeve in de loop der jaren is gegroeid.

Het project bestaat uit een mix van verschillende woningtypes, die harmonieus zijn ingepast. Zoals woningen met tuin, appartementen, beneden/bovenwoningen en poortwoningen. In totaal zullen er 29 woningen gerealiseerd gaan worden voor ieder wat wils.

– 3 appartementen
– 6 loftwoningen
– 16 hoek-/tussenwoningen
– 2 poortwoningen
– 2 beneden-/bovenwoningen

Duurzaam wonen

Niet alleen de woonomgeving is groen, ook het buitengewoon duurzame karakter mag groen genoemd worden. Alle woningen worden aardgasloos en zijn zeer hoogwaardig geïsoleerd met onder andere drielaagse beglazing. De nieuwste generatie PVT-panelen, zullen dus een hele lage energierekening krijgen.

Landelijk wonen Dalmeden – Hengelo

Het project in de prachtige groene en ruim opgezette wijk Dalmeden is een unieke locatie en laat zich omschrijven als “landelijk wonen in Hengelo”. De ingenieuze verkaveling biedt zowel een grote mate van privacy en beslotenheid als intimiteit. Bovendien zal het plan zich als een groene enclave in de buurt manifesteren door toepassing van groene hagen en erfafscheidingen, een boomgaard, groene gevels met klimplanten en grasbestrating.

Heeft u belangstelling voor dit project?

Laat uw gegevens achter in onderstaand contactformulier.

Bouwplaats adres: Loevestein – 7559 RZ Hengelo.