Ik Woon Betaalbaar in Kootwijkerbroek

Samen met je toekomstige buren je eigen huis met tuin ontwerpen in Kootwijkerbroek.

 

CPO initiatief

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject het Masterplan Kootwijkerbroek-Oost. Wij hebben contact opgenomen met de gemeente Kootwijkerbroek over de mogelijkheden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) en de gemeente heeft aangegeven dat er mogelijkheden zijn voor dergelijke initiatieven in Kootwijkerbroek.

 

Zelf je eigen betaalbare huis ontwerpen 

Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis mét tuin. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren die je van tevoren al leert kennen. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan de energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energiezuinig worden opgeleverd. Hoogwaardige isolatie, drielaagse beglazing en PV-panelen waarmee je je eigen stroom opwekt zorgen bij elke woning voor een zeer energiezuinig karakter.

 

Wil jij ook meedoen samen met de initiatiefnemers?

Wij zijn benieuwd wie er nog meer interesse heeft. Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het bespreken van je wensen.