Ik Woon Betaalbaar in Vianen

Samen met je toekomstige buren je eigen huis met tuin ontwerpen in Vianen

 

CPO initiatief

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een energieneutraal nieuwbouwproject in Vianen.  De gemeente heeft mogelijkheden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) om in groepsverband een CPO project te ontwerpen en te realiseren.

Zelf je eigen betaalbare huis ontwerpen 

Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis mét tuin. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren die je van tevoren al leert kennen. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan de energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energiezuinig worden opgeleverd. Hoogwaardige isolatie, drielaagse beglazing en PVT-panelen waarmee je je eigen stroom en warm water opwekt zorgen bij elke woning voor een energie-neutrale situatie.

Wil jij ook meedoen samen met de initiatiefnemers?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het bespreken van je wensen en interesse voor deelname aan dit collectief.