CPO Het duurzame Eikendal in Diepenveen

Samen met je toekomstige buren je eigen thuis ontwerpen in Diepenveen vanaf € 269.000,- tot € 419.000,- v.o.n.

 

CPO Het duurzame Eikendal

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in Diepenveen. Wij hebben contact opgenomen met de gemeente over de mogelijkheden en de gemeente Deventer heeft aangegeven dat Het Eikendal in het groene Salland geschikt is om in groepsverband een CPO project te ontwerpen en te realiseren.

 

Zelf je eigen duurzame huis en indeling ontwerpen 

Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis mét tuin. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan duurzaamheid en energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energieneutraal worden gerealiseerd. Ook levensloopbestendig wonen met slaap- en badkamer op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

 

Het Eikendal

Het Eikendal is een unieke en luxe woonlocatie vlakbij het centrum van Diepenveen. In totaal kunnen er 9 woningen gerealiseerd gaan worden. In samenspraak met de gemeente wordt het ontwerp verder uitgewerkt. Naar verwachting kan de bouw starten in 2018.

 

Wil jij ook meedoen samen met de initiatiefnemers?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het bespreken van je wensen en alle vragen.