Ik Woon Betaalbaar in Den Haag

Samen met je toekomstige buren je eigen appartement ontwerpen in Den Haag aan de Trekvlietzone in Binckhorst.

CPO Het kan wél in Den Haag

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in De Binckhorst in Den Haag. Wij hebben contact opgenomen met de gemeente over de mogelijkheden en de gemeente Den Haag heeft aangegeven dat de Trekvlietzone in Den Haag geschikt is om in groepsverband appartementen in een CPO project te ontwerpen en te realiseren. De appartementen hebben uitzicht op de Trekvliet.

Zelf je eigen betaalbare appartement ontwerpen 

Geen standaard nieuwbouwappartement, maar een uniek ontworpen gebouw. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan duurzaamheid en energielasten, waardoor alle appartementen comfortabel en energieneutraal worden gerealiseerd.

De Trekvlietzone

De Trekvlietzone is een deel van de Binckhorst en ligt tussen de Trekvliet en de Binckhorstlaan. Langs de Trekvliet komt een gebied voor wonen, werken en recreëren. De bouw en de inrichting van deze wijk gebeurt tussen 2017 en 2021. Met de komst van de Rotterdamsebaan wordt het gebied beter bereikbaar. Om deze ontwikkelingen verder aan te moedigen, komt er een nieuwe weg langs de Fokkerhaven, parallel aan de Binckhorst.

Wil jij ook meedoen samen met de initiatiefnemers?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het bespreken van je wensen en alle vragen.