Ik Woon Betaalbaar in Raalte

Samen met je toekomstige buren je eigen twéé-onder-één-kap ontwerpen in Raalte Sallande ll fase 3.

CPO Ik Woon Betaalbaar in Raalte

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in Sallande ll fase 3 in Raalte. Op 19 februari heeft de gemeente een informatiebijeenkomst georganiseerd over de mogelijkheden van kavels voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (kortweg CPO) en de bijbehorende spelregels.

Zelf je eigen duurzame woning ontwerpen 

Geen standaard catalogus twee-onder-één kap maar een uniek ontworpen woning. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan duurzaamheid en energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energieneutraal kunnen worden gerealiseerd. De getoonde impressie dient uitsluitend ter inspiratie. Het beeldkwaliteitsplan van de gemeente is vanzelfsprekend leidend in de ontwerpfase.

Sallande ll fase 3

Het plan is gelegen tussen Gerner en Hoenlo en grenst aan de noordzijde aan de waterrand met daarachter het uitgestrekte buitengebied van Raalte. Langs de waterrand is een wandelroute aangelegd. De wijk is opgezet als kleinschalige woonmilieus in een groene omgeving.

Heb jij ook belangstelling voor CPO of ben je nog op zoek naar buren?  

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het bespreken van je wensen en vragen.