Ik Woon Betaalbaar in Oud-Beijerland

    

Samen met je toekomstige buren je eigen twéé-onder-één-kap of seniorenwoning ontwerpen in Oud-Beijerland?!

CPO Ik Woon Betaalbaar in Poortwijk III

De gemeente Oud-Beijerland heeft begin 2018 een selectie uitgeschreven voor een CPO project in Poortwijk III. De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor deze selectie om zelf een CPO project te ontwerpen in Oud-Beijerland. Heb jij ook belangstelling voor deelname?

Zelf je eigen duurzame woning ontwerpen 

Geen standaard catalogus twee-onder-één kap, maar een uniek ontworpen woning. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan duurzaamheid en energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energieneutraal kunnen worden gerealiseerd. Het getoonde beeld dient uitsluitend ter inspiratie. Het beeldkwaliteitsplan van de gemeente is vanzelfsprekend leidend in de ontwerpfase.

Heb jij ook belangstelling voor CPO of ben je nog op zoek naar buren?  

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor het bespreken van je wensen en vragen. Wij willen graag benadrukken dat de selectie voor een CPO initiatief door de gemeente Oud-Beijerland nog plaats moet vinden. Vrijdag 9 februari sluit de aanmelding voor dit project.