CPO Samen Ecologisch Bouwen in Ewijk

Ben je op zoek naar je eigen duurzame nieuwbouwhuis in Ewijk? Verwachte start bouw medio 2022.

Momenteel zijn er nog enkele bouwnummers beschikbaar. 

Het project is samen met de toekomstige bewoners ontworpen in CPO verband. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis met tuin samen realiseren met een groep gelijkgestemden. Inmiddels is de omgevingsvergunning aangevraagd. Naast ecologische toepassingen en de individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan duurzaamheidsmogelijkheden.

Het CPO project bestaat in totaal uit 44 woningen verdeeld over:

20 starterswoningen vanaf EUR 259.000 v.o.n.

12 rijwoningen vanaf EUR 339.000 v.o.n.

12 twee-onder-één-kap-woningen vanaf EUR 479.000 v.o.n.

Ook is het mogelijk om voor een woningtype of bouwnummer van je voorkeur op de reservelijst geplaatst te worden.

Duurzaamheid & Onderhoudsarm

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van HR+++ beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PVT-panelen (hybride zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en warm water in combinatie met een warmtepomp en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm mede door de kunststof kozijnen.

CPO Samen Ecologisch Bouwen in Ewijk

Afgelopen jaar zijn wij gevraagd door de initiatiefnemers het CPO project te begeleiden als het gaat om het ontwerpproces en de communicatie met gemeente en nieuwe belangstellenden. Vandaar dat wij in samenspraak met de CPO groep deze pagina hebben geopend en nieuwe belangstellenden de mogelijkheid te bieden aan te sluiten bij het project en te informeren over de beschikbaarheid en laatste stand van zaken. Dit project maakt onderdeel uit van Ecowieck gelegen tussen Ewijk en Beuningen.

Wil jij ook meedoen ?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor de beschikbare bouwnummers of informatie over de reservelijst.