CPO Samen Ecologisch Bouwen in Ewijk

Laatste beschikbare rijwoning in duurzame nieuwbouwhuis in Ewijk? Verwachte oplevering medio 2023. 

Momenteel is er één rijwoning opnieuw beschikbaar gekomen met een v.o.n. prijs van EUR 389.000,-.  

Het project is samen met de toekomstige bewoners ontworpen in CPO verband. CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen eigen huis met tuin samen realiseren met een groep gelijkgestemden. Inmiddels is de omgevingsvergunning aangevraagd. Naast ecologische toepassingen en de individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan duurzaamheidsmogelijkheden.

Het CPO project bestaat in totaal uit 44 woningen verdeeld over starterswoningen, rijwoningen en twee-onder-één-kap-woningen.

De beschikbare rijwoning heeft een woonoppervlak 120 m2 en een kaveloppervlak van 113 m2.

Duurzaamheid & Onderhoudsarm

Het energiezuinige en comfortabele karakter van de woningen sluit goed aan bij de hedendaagse wensen. Alle woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd en standaard voorzien van HR+++ beglazing. Tevens beschikken alle woningen over PVT-panelen (hybride zonnepanelen) voor het opwekken van eigen stroom en warm water in combinatie met een warmtepomp en zijn de woningen bovendien volledig onderhoudsarm mede door de kunststof kozijnen.

CPO Samen Ecologisch Bouwen in Ewijk

Dit project maakt onderdeel uit van Ecowieck gelegen tussen Ewijk en Beuningen.

 

Interesse?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie over de betreffende woning.