CPO Ammerzoden

 

Samen met je toekomstige buren je eigen buurt ontwerpen voor de locatie Onderwaard in Ammerzoden.

Dinsdag 14 maart informatieavond in Ammerzoden

Op dinsdag 10 januari 2023 heeft de gemeente een informatiebijeenkomst georganiseerd over de mogelijkheden voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (kortweg CPO) en de bijbehorende spelregels. De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor het zelf ontwerpen en realiseren van een nieuwbouwproject in Ammerzoden.

Op deze avond hebben zich een flink aantal belangstellenden aangemeld en willen wij op dinsdag 14 maart een speciale avond organiseren voor CPO in samenwerking met de gemeente voor de locatie Onderwaard. Ook wordt deze avond georganiseerd voor nieuwe belangstellenden, die op 10 januari niet aanwezig konden zijn.

Het idee van de gemeente is een opzet van verschillende clusters die wonen in het groen, waarbij ontmoeting, duurzaamheid en klimaatadaptatie een belangrijke rol spelen.  Het CPO initiatief wil hier graag invulling aangeven op basis van verschillende woonvormen, zoals compacte starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap en een kleinschalig appartementengebouw. Dit alles moet resulteren in een gemixte en levendige buurt waar men op voorhand elkaar kent en collectieve ruimte gezamenlijk ontwerpt en duurzaam beheert.

Op de informatieavond willen wij iedereen informeren over het CPO proces, de mogelijkheden van deelname aan het initiatief en alle mogelijke vragen beantwoorden.

 

Zelf je eigen duurzame woning ontwerpen 

Geen standaard woning maar een uniek ontworpen woning. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, samen met je toekomstige buren. Naast jouw individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan duurzaamheid en energielasten, waardoor alle woningen comfortabel en energieleverend kunnen worden gerealiseerd. De getoonde impressie dient uitsluitend ter inspiratie.

 

Aanmelden voor de CPO informatieavond? 

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie over de locatie en tijd.