CPO Duurzaam Ontwerpen en Bouwen in Boshoven

Heerhugowaard

Samen met je toekomstige buren je eigen huis ontwerpen in Meppel? 

Dinsdag 4 april informatiebijeenkomst in Meppel – CPO Duurzaam ontwerpen en bouwen in Boshoven 

De afgelopen periode hebben initiatiefnemers zich aangemeld bij ons voor de begeleiding bij het zelf ontwerpen en realiseren van betaalbare en duurzame nieuwbouwwoningen in Meppel.  Binnen het plangebied Boshoven kunnen woningen via een CPO proces ontworpen worden.

 

 

 

 

 

 

Zelf je eigen duurzame huis en indeling ontwerpen 

CPO staat voor Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Geen standaard nieuwbouwwoning, maar een uniek ontworpen en betaalbaar eigen huis met tuin samen realiseren met een groep gelijkgestemden. CPO maakt het mogelijk om op basis van jouw individuele budget te bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien, in samenspraak met je toekomstige buren. Naast de individuele woonwensen wordt ook volop aandacht besteed aan collectieve duurzaamheidsmogelijkheden. Het streven is om geen energie-neutrale woningen te ontwerpen, maar energieleverende woningen. Ook een groene uitstraling, het zorgvuldig omgaan met water en het minimaliseren van verharding zijn belangrijke aandachtspunten.

 

 

 

 

 

 

 

De getoonde impressies van de verschillende woningen zijn puur een voorbeeld.

Aanmelden voor de CPO informatieavond? 

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op voor meer informatie over de locatie en tijd.